Színek és formák új horizontja

Dimensor S

A DIMENSE technológia és a Dimensor S nyomtató életre kelti terveit, az élénk színek és tapintható dombornyomás egyedülálló ötvözetével, így új mélységet és dimenziót kölcsönöz dizájnjaiknak.

Üdvözöljük a kreatív lehetőségek új világában.

A Dimensor S több mint egy nyomtató: egy kapu a végtelen lehetőségek birodalmába. Ez a fejlett tintasugaras technológia és egy naptár pontossága egyesül benne, lehetővé téve a zökkenőmentes nyomtatást és dombornyomást.

A DIMENSE technológia gondoskodik arról, hogy minden dombornyomott minta olyan egyedi legyen, mint az Ön projektje, így korlátlan teret nyújtva a kreativitás szárnyalásához. Egyesítse nyomtatási és dombornyomási munkafolyamatait egyetlen lépésben, és forradalmasítsa a tervezési folyamatot.

Az optimális eredmények elérése érdekében teljeskörű DIMENSE megoldást kínálunk: a Dimensor S nyomtatóval, a speciális, PVC-mentes DIMENSE médiával, valamint a kiváló minőségű, vízbázisú DIMENSE festékekkel és struktúrtintákkal együtt.

Lépjen be a digitális nyomtatás új dimenziójába a DIMENSE technológiával, egy forradalmi újítással, ami átformálja, ahogyan a digitális nyomtatást értelmezzük.

A DIMENSE technológia különlegessége, hogy lehetővé teszi az élénk színű képek és a részletgazdag dombornyomott minták egyidejű létrehozását egyetlen, zökkenőmentes folyamatban. A DIMENSE-vel nem csak nyomtat, hanem valódi többdimenziós alkotásokat hozhat létre.

DIMENSE alkalmazások

Terek átalakítása művészi hangulattal

Legyen szó egy kereskedelmi tér hangulatának fokozásáról vagy egyedi márkaépítési megoldások kereséséről, a DIMENSE technológia innovatív és személyre szabható megközelítést nyújt belsőépítészeti és bemutatási alkalmazásokhoz. Élje át a művészet és a technológia találkozását, és figyelje, ahogy a Dimensor S nyomtató segítségével terei lenyűgöző környezetté változnak.

PVC-mentes DIMENSE média

Egyedi, digitálisan szabályozott struktúra

Környezetbarát DIMENSE festékek

Egyedi digitálisan vezérelt szerkezet teljes színskálával egyetlen lépésben

A Dimense egy forradalmi, szabadalmaztatott megoldás, amely egy tintasugaras nyomtatót, médiát és tintákat kombinál, hogy 3D-s textúrájú nyomatokat és teljes színskálájú grafikákat hozzon létre egyetlen lépésben. Választhat a különböző befejezésekkel rendelkező médiák közül, mint például matt, velúr, arany, ezüst, gyöngyházfényű és kameleon, akár tapéta, akár textil alapanyagok esetén. A nyomtatott képek és grafikák akár 1,5 mm magasságig és 1,58 m szélességig képesek habosodni, lenyűgöző vizuális és tapintási hatást keltve.

Fenntartható, környezetbarát megoldás

A DIMENSE nemcsak lenyűgöző technológia, hanem még zöld is. Vízbázisú DIMENSE festékeket és PVC-, lágyító- és ftalátmentes DIMENSE hordozót használ. A DIMENSE megfelel olyan beltéri biztonsági szabványoknak is, mint az AgBB vagy az A+ tanúsítvány, ami biztosítja, hogy nyomatai biztonságosak és környezetbarátak legyenek. A DIMENSE segítségével csodálatos termékeket hozhat létre anélkül, hogy veszélyeztetné a bolygót.

Sokféle tapintható alkalmazás

A DIMENSE egy sokoldalú technológia, amely képes 3D texturált nyomatok készítésére különböző alkalmazások számára, mint például belsőépítészeti dekoráció, üzletbranding, vásznak, keretezett képek, külső falak, grafikai kijelzők, csomagolás, könyvborítók és kereskedelmi nyomtatás. A DIMENSE segítségével hatékony tapintási és lenyűgöző vizuális hatásokkal gazdagíthatja termékeit, téve őket vonzóbbá és emlékezetesebbé. A DIMENSE ideális megoldás lakberendezők, vizuális merchandiserek, tapétagyártók, PSP-k (print service providers), csomagolásátalakítók, kereskedelmi nyomtatók, táblák és kijelzők gyártói, kiállításépítők és még sok más szakember számára.

Caldera RIP szoftver mellékelve

A DIMENSE egy teljes körű megoldás, amely magában foglalja a VisualRIP+-t, a Caldera által fejlesztett iparágvezető, nagy teljesítményű RIP- és nyomtatási szoftvert. A VisualRIP+ alapvető funkciókat kínál lenyűgöző falburkolatok készítéséhez, mint például a lépés és ismétlés, a csempézés, valamint a színkezelés. Emellett rendelkezik nagy sebességű feldolgozási képességgel is, amely problémamentesen kezeli az óriási nyomtatási fájlokat.

Nyomtatási módszer Piezo-tintasugaras mód, 2 fej a nyomtatási módban, lépcsőzetes elrendezésben
Használható nyomathordozó Szélesség/Hosszúság Csak DIMENSE médiával kompatibilis
Vastagság/Súly
Nyomtatási szélesség Max. 1580 mm (62,2 in.), max. 1600 mm (63 in.)
Festék Típus Vízbázisú DIMENSE festék és DIMENSE strukturális festék
Színek Négy szín (cián, magenta, sárga, fekete); Struktuúrális festék
Tasak térfogat 1,0 l
Standard nyomtatási sebesség 10 m2/h
Festékszárítás és hordozó habosítás Beépített kerámia kalender rendszer 5 zónával
Nyomtatási felbontás (pont / hüvelyk) Max. 720 x 1440 dpi
Csatlakoztathatóság Ethernet RJ45, 10/100/1000 Gbit kábel
Áramellátási követelmények 3x AC 400 V Y+N, 50-60 Hz, 10,5 kW Csatlakozóaljzat típusa 1x CEE16
Méretek (szélesség x mélység x magasság) Elszívószűrővel Elszívószűrő nélkül 3375 x 1543 x 1520 mm (133 x 61 x 60 in.) 2965 x 1543 x 1520 mm (117 x 61 x 60 in.)
Súly 840 kg (1852 lb.)
Környezeti feltételek Működés közben Hőmérséklet: 20–26 °C (68–78,8 °F), Páratartalom: 35 – 80% RP (páralecsapódás nélkül)
Készenléti módban Hőmérséklet: 15–30 °C (41–104 °F), Páratartalom: 20 – 80% RP (páralecsapódás nélkül)
Mellékelt tételek Utántöltő festékrendszer tasakokhoz, RIP szoftver