VersaSTUDIO BN2-20 és BN2-20A

A professzionális nyomtatás és vágás itt kezdődik

VersaSTUDIO BN2-20 és BN2-20A

  • TrueVIS BN-20D

    Alapgép + Harlequin 6 RIP szoftver

    6490 EUR+ÁFA
  • CMYK

    220 ml kazetta

    59 EUR+ÁFA/szín
  • White szín

    220 ml kazetta

    65 EUR+ÁFA
  • S-F164 Fólia

    50cm x 50 m

    170 EUR+ÁFA
  • S-Powder

    1 kg ragasztópor

    40 EUR+ÁFA

A BN2 következő generációjának köszönhetően mostantól még gyorsabban nyomtathat, és mindezt kényelmes új funkciók, egyszerű kezelhetőség és kompakt kialakítás mellett teheti meg. Legyen szó otthonról, irodáról vagy üzletről, a BN2 tökéletes választás. Kezdje el a grafikák professzionális nyomtatását és vágását a BN2-vel!

  • Professzionális minőségű nyomtatás és vágás: A BN2-vel minden munka kiváló minőségű lesz.
  • Optimális termelékenység: A gyorsabb nyomtatási sebességnek köszönhetően még hatékonyabban dolgozhat.
  • Ideális kisebb vállalkozásoknak: A BN2 megfizethető áron kínálja a legjobb minőséget.
  • Egyszerű használat: Még ha nincs is nyomtatási tapasztalata, a BN2-vel könnyedén elvégezheti a munkát.
  • Kompakt kialakítás: Akár kisebb helyeken is elfér, így bármilyen környezetben használható.

Válassza a BN2-t, és lépjen be a professzionális nyomtatás világába!

Nyomtatás és vágás

Egyetlen hatékony, kompakt berendezéssel

A BN2 sorozat rendkívüli sokoldalúsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az egyedi pólóktól kezdve a különleges kiegészítőkön át, egészen a látványos táblákig, matricákig és fali díszítésekig mindent gyorsan és egyszerűen készíthessen el – akár még a nyomtatásban kevésbé jártasak számára is.

BN2-20

BN2-20

CMYK+White
50 cm max. média szélesség
  • Ruházat
  • Matricák és címkék
  • Kis méretű táblák és plakátok
  • Művészet és fotográfia
  • Nyomtatás sötét, átlátszó és fém felületű médiákra
BN2-20A

BN2-20A

CMYK
50 cm max. média szélesség
  • Ruházat
  • Matricák és címkék
  • Kis méretű táblák és plakátok
  • Művészet és fotográfia

Integrált nyomtatás és vágás

A BN2-20 és a BN2-20A korszerű technológiával rendelkezik, amely egyesíti a nyomtatást és a vágást. Ez lehetővé teszi, hogy még a bonyolult formájú grafikákat is egyszerűen és zökkenőmentesen nyomtassuk és vágjuk kontúr szerint egy automatizált munkafolyamatban.

Ez az összehangolt nyomtatási és vágási funkció jelentős időt és energiát spórol meg a grafikák létrehozásakor, számos alkalmazás esetében.

Professzionális minőség

A BN2 sorozat készülékei olyan magas felbontású nyomtatófejekkel, festékekkel és szoftverekkel vannak felszerelve, amelyekre a grafikai tervezők és gyártók világszerte támaszkodnak. Kiváló színvisszaadás és fényképi minőség, miközben a kisebb betűk és finom vonalak is részletesek és élesek maradnak.

Optimális termelékenység

A BN2 sorozat készülékei kiemelkedő nyomtatási és vágási sebességet kínálnak, ami ritka ebben az árkategóriában és méretben. A gyors nyomtatási sebesség és a precíz kontúrvágás kombinációja lehetővé teszi a munkafolyamatok optimalizálását és a profit növelését.

Kezdőknek is ideális ár

A frissen induló vállalkozások és a kis méretű nyomdák most hozzáférhetnek a professzionális minőséghez és teljesítményhez, mindezt a Roland DG által ismert megbízhatóság mellett, és mindezt kedvező áron.

A csomagban található tervező és kimeneti szoftverrel minden kéznél van, amire szüksége lehet, hogy vállalkozását új magasságokba emelje.

Könnyű kezelhetőség

Az újító kialakítás és a felhasználóbarát funkciók révén ezek az asztali készülékek rendkívül könnyen használhatók. Akár kezdőként, akár tapasztaltabb felhasználóként is gyorsan és egyszerűen készíthet professzionális minőségű grafikákat.

Kis helyigény

A BN2 sorozat nyomtatói és vágógépei tökéletesen illeszkednek az asztali számítógépek mellé, így ideálisak otthoni vállalkozásokhoz vagy kisebb nyomdai műhelyekhez.

A készülék minden funkciója, a nyomathordozó beállításától kezdve a karbantartásig, az eszköz elülső részén keresztül érhető el, így még kis helyen is hatékonyan működik.

Mellékelt FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition szoftver

A BN2 sorozat minden készülékéhez jár a FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition tervező és kimeneti szoftver, amelynek segítségével már az első naptól kezdve lenyűgöző, színes grafikákat készíthet.

Ez a sokoldalú, felhasználóbarát szoftver teljes körű megoldást kínál, számos eszközzel a formák, szövegek és effektek létrehozásához, miközben egyszerűsíti a nyomtatási és vágási folyamatokat.

Optimális nyomtatási beállítások médiákhoz

Az egyes hordozótípusokhoz optimális beállítási információkat tartalmazó profilokat tartalmaz, így bárki könnyen érhet el professzionális minőségű nyomtatási eredményeket.

Kimagasló kültéri tartósság

A kiváló minőségű öko-oldószeres festék kiváló kültéri tartósságot biztosít – ideális tartós poszterek, matricák és külső ablakgrafikák készítéséhez.

Kezelőszoftver

Kapjon intuitív és gyors hozzáférést a használni kívánt tételekhez, és kezelje kényelmesen a műveleteket a nyomtató beállításától a karbantartáson át a lapvágásig.

Média beállítás támogatási funkciók

Automatikusan felveszi a behelyezett hordozót a média beállításkor. Kiküszöböli a média elcsúszását, és támogatja az egyszerű és pontos beállítási műveleteket.

Automatikus szenzorbeállítás

Finomhangolja a nyomtató beállításait a nyomathordozó típusának és vastagságának megfelelően az optimális eredmények érdekében, így professzionális minőségű nyomatokat készíthet.

Új lapvágási funkció

A BN2 sorozat lapvágási funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a befejezett munkák egyszerű levágását egyetlen gombnyomással a kezelő szoftverben.

Hozza létre a tökéletes munkafolyamatát

Minden BN2 készülék a VersaWorks 6 kimeneti szoftverrel érkezik, ami kiváló a több vezérlési lehetőséget keresőknek. A VersaWorks 6 lehetővé teszi a nyomtatási elrendezések egyszerű beállítását, vágási kontúrok létrehozását és a színek pontos reprodukálását a beépített eszközökkel.

Műszaki jellemzők

 

 BN2-20A | BN2-20
Nyomtatási módPiezo-tintasugaras módszer
Méretek1069 x 617 x 622 mm (42,1 x 24,3 x 24,5 in.)
Súly62 kg (137 lb.)
MédiaSzélesség150 – 515 mm (5,91 – 20,2 in.)
VastagságMax. 1,0 mm (39,3 mil) hordozóval, nyomtatáshoz max. 0,4 mm (15,7 mil) hordozóval és 0,22 mm (8,6 mil) hordozó nélkül, vágáshoz
Tekercs külső átmérőjeMax. 150 mm (5,9 in.)
Tekercs súlyaMax. 6 kg (13,2 lb.)
Tekercs belső átmérője76,2 mm (3 in.) vagy 50,8 mm (2 in.)
Nyomtatási/vágási szélesség (*1)Max. 480 mm (18,89 in.)
FestékTípus220 ml-es kazetta
Színekcián, magenta, sárga, fekete, fehér
FelbontásMax. 1440 dpi
Vágási sebesség10 – 150 mm/s (0,39 – 5,9 in/s)
CsatlakoztathatóságEthernet (100BASE-TX/1000BASE-T, automatikus kapcsolás)
Energiatakarékos funkcióAutomatikus alvás funkció
Névleges bemenet100-240 V AC 50/60 Hz 2,1 A
EnergiafogyasztásMűködés közbenKb. 185 W
Alvó módKb. 27 W
Akusztikus zajszintMűködés közben62 dB (A) vagy kevesebb
Készenléti módban60 dB (A) vagy kevesebb
Mellékelt tételekDedikált állványok, tápkábel, média feltekercselő egység, média tartók, cserepenge a leválasztó késhez, felhasználói kézikönyv, szoftver (FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition, VersaWorks, Roland DG Connect)