TrueVIS minőség gyanta alapú festékkel

TrueVIS AP-640

Építse és bővítse sign és grafikai vállalkozását új alkalmazásokkal, alacsony üzemelési költségekkel és a Roland első nagyszerű gyanta alapú nyomtatójának gyors szárítási előnyeivel.

  • Kiváló minőségű nyomatok magas színtelítettséggel
  • Gyorsan száradó nyomat a gyors megtérülésért és kivitelezésért
  • A felhasználóbarát és megbízható TrueVIS platformra épült

A nyomtatás
most sokkal élénkebb és izgalmasabb lett

Eddig a gyantanyomtatáshoz lapos, nem túl inspiráló színek társultak. A TrueVIS AP-640 újradefiniálja a műgyantás nyomtatást a magas színtelítettséggel.
Az új TrueVIS gyantafestékkel és fejlett gépfunkciókkal optimalizálja a színvisszaadást vinilre, papírra, fóliára és speciálisan kialakított szövetekre – így a grafikát nyomtathatja zászlókra, roll-up képernyőkre, textíliákra, tapétákra és még sok másra is.

Érintőpaneles kezelés
A 7 hüvelykes, színes érintőpanellel egyszerűen végezheti el a nyomtatási műveleteket.
Nagy teljesítményű szárítóegység
Lehetővé teszi a nyomatok gyors és teljes száradását, mielőtt továbblépne a következő folyamatra, így gyártási időt takarít meg.
Feltekercselő egység
Az állítható feltekercselő a nyomtatási stabilitást biztosítja a kedvelt médiák széles köréhez. Lehetővé teszi a betöltési platform könnyű telepítését a tiszta, hatékony médiagyűjtés érdekében.
Previous slide
Next slide

Mi teszi a TrueVIS AP-640-et olyan bámulatossá?

Változtatható csepp nyomtatás

Élvezze a több száz dedikált, média-specifikus nyomtatási profil előnyét, ami szabályozza az optimális festékmennyiséget és szárítási hőmérsékletet. Az optimalizáló előkészíti a média felületét, megkönnyítve a precíz cseppek kialakulását, míg a változtatható cseppvezérlési technológia páratlan képminőséget hoz létre, amire Resin festék nyomtatóval még nem volt példa.

Két lépcsőzetesen elhelyezett nyomtatófej Resin festékekhez

A nyomtatófejek kettős, lépcsőzetes elrendezésűek egy optimalizáló nyomtatófejjel, amely előkészíti a média felületét a CMYK nyomtatófejekhez. Ez lehetővé teszi, hogy a festékcseppek finomabb pontot alkossanak, ami pontosabb színt és képeket eredményez.

Prémium Roland DG Resin festék

TrueVIS Resin festék

A nagy koncentrációjú színpigmentálás a hagyományos gyanta alapú festékekhez képest nagyobb telítettséget tesz lehetővé, így optimális hatást gyakorol a papírra, szövetre, vászonra, tapétára, nem PVC-anyagokra és más hordozókra.

A biztoság az első

A TrueVIS gyanta alapú festékek GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a szigorú vegyianyag kibocsátási szabványoknak, és ideálisak beltéri alkalmazásokhoz.

True Rich Color

A True Rich Color előbeállítás teljes mértékben kihasználja az új TrueVIS festék magas színtelítettségét az élénkség maximalizálása és a semleges szürkék, egyenletes átmenetek és a természetes bőrszínek biztosítása érdekében.

Száradási idő

A beépített fűtőegységnek köszönhetően a szárítási idő gyakorlatilag megszűnik.

A sebesség a kulcs

A kettős, lépcsőzetes Piezo nyomtatófejek az optimalizálót és a festéket egyszerre kapja az ideális munkafolyamat fenntartása érdekében.

Továbbfejlesztett festékkapacitás

Az új, 700 ml-es, nagy kapacitású festéktartályok könnyen cserélhetők, támogatva a gazdaságos és környezetbarát nyomtatási műveletet.

Minőség

Az újonnan kifejlesztett vízbázisú gyanta festékekés az innovatív True Rich Color 3 együttesen biztosítja az élénk színeket és a természetesnek tűnő nyomtatási minőséget.

Roland DG Connect alkalmazás Mindenhez, ami kreatív

Ismerje meg részletesen a teljes nyomtatási folyamatot, miközben gépe optimális teljesítménnyel működik a felhasználóbarát alkalmazással, amelyet kifejezetten az eszközzel való zökkenőmentes integrációra terveztek. Csökkentse az állásidőt és javítsa a hatékonyságot egy gépfigyelő asszisztenssel, amely tökéletes összhangban működik az eszközzel.

Hozza létre a tökéletes munkafolyamatát

A TrueVIS megoldás a VersaWorks 6 RIP eddigi legújabb verziójával érkezik. Egyedi, csak ennél a gépcsaládnál használható funkciók, melyek megkönnyítik és felgyorsítják a megfelelő minőség és szín kiválasztását.

Rugalmas nyomtatási sor beállítások

Több nyomtatási sor, gyors mappák és korlátlan előbeállítás.

Intuitív felület

Egyszerű, felhasználóbarát, fogd és vidd művelet.

Gyors natív PDF feldolgozás

Könnyű kezelés és az átlátszóságok és árnyékok pontos reprodukálása.

Beépített vágóvonal-szerkesztés

Adjon hozzá kontúr és perforált vágóvonalakat közvetlenül a RIP szoftveren belül.