Hotronix® Fusion IQ®

Az iparág legokosabb amerikai gyártmányú hőprése

Amerikai minőség hihetetlen garanciával

A Fusion IQ® hőprést úgy tervezték, hogy üzletét okosabban, ne pedig keményebben működtesse. Ez a digitális hőprés tárolt alkalmazási utasításokkal, egy rendkívül rugalmasan kezelhető felülettel és öndiagnosztikai funkcióval rendelkezik, így lehetővé teszi, hogy növelje és fejlessze egyedi ruházati vállalkozását. A nagy felbontású érintőképernyős vezérlő lehetővé teszi, hogy könnyedén módosítsa vagy tárolja a kívánt beállításokat.

Fusion IQ technológia

A Hotronix Fusion IQ hőprés szélesebb körű, hatékonyabb üzleti működést tesz lehetővé, kihasználva a Fusion korlátlan számú előre beállított programját, ezáltal az iparág első beépített érintőképernyővel ellátott hőprését képviseli.

Fejlett érintőkijelző

A digitális érintőképernyős kijelző korlátlan számú előre beállított program tárolására alkalmas, amely idő- és hőmérsékleti beállításokat is tartalmaz, valamint kijelzi az aktuális préselési hőmérsékletet, a hátralévő időt és a ruhadarabra kifejtett nyomás értékét. Ez lehetővé teszi a többféle, precíz program használatát, így a felhasználó többféle anyagtípuson dolgozhat, minimális frusztrációval és időveszteséggel.

Amerikai minőség

A Hotronix termékek több mint huszonöt éve az Egyesült Államokban készülnek, és egy amerikai székhelyű vállalkozástól elvárt minőséget és támogatást nyújtanak. A Hotronix termékek megfelelnek az UL/ULC/CE/RoHS előírásoknak, öntött alumínium keretre épülnek, kiváló minőségben, hordozható kivitelben. A Hotronix az iparágban vezető garanciát vállal, élethosszig tartó garanciát kínálva a termékei fűtőelemeire, öt év garanciát az öntvényre és a keretre, valamint két év garanciát az áramköri lapra, valamint élethosszig tartó műszaki támogatást.

Automatikus nyomásbeállítás

Akár pulóvert, akár pólót szeretne nyomtatni, az állvány állítható magasságú, és a nyomásparaméterek az érintőképernyő segítségével minden eddiginél egyszerűbben megadhatók. Az új rögzítési rendszernek köszönhetően az alaplemezek gyorsan cserélhetők és a textíliák akadálymentesen felszerelhetők.

További jellemzők

  • Intelligens hibaelhárítás és a nyomdagép
    öndiagnosztikája.
  • Nyomtatási és termelési statisztikák készítésének
    képessége a termelékenység ellenőrzéséhez.
  • Korlátlan számú tárolható sajtolási paraméter
  • Termelési számláló
    Automatikus be-/kikapcsolási funkció.
  • Ideális a nagy érintkezési nyomást igénylő fóliákhoz is.

Technikai adatok

TulajdonságÉrték
ModellHotronix Fusion IQ
Munkaterület40 x 50 cm (16″ x 20″)
Hőmérséklet tartomány0-232°C (32-430°F)
Nyomás beállításDigitális vezérléssel
Vezérlő panelÉrintőképernyős digitális panel
Fűtőfej mozgásaKettős funkció: swing-away és draw
FűtőelemFelső, Teflon-bevonatú
Hálózati igény120V, 1800W, 14.5A vagy 240V, 1800W, 14.6A
Súly62 kg