IGEPA Magyarország

Igepa Paper Hungary Kft. 

 
1994-ben jelent meg a magyarországi papírkereskedői piacon, R&R Papír Kft. néven.  Az évek során piaci átrendeződések eredményeképp 2008. márciusában a német Igepa Group GmbH& Co. KG is résztulajdonossá vált a rendkívül gyorsan fejlődő cégnek. Mára a kis családi vállalkozásból már Magyarország egyik vezető nagykereskedője lett.
További lehetőségeket és választékot kínált a magyarországi nyomdák és csomagolóanyag gyártók részére. 2008. végén az ország egyik legmodernebb logisztikai parkjában, a fóti East Gate Logisztikai Parkban jelentős beruházással új, minden igényt kielégítő, a legkorszerűbb logisztikai rendszerekkel működő raktárt nyitott, mely több mint 3200 paletta befogadására képes.
Az Igepa Paper Hungary munkatársai 4 területen nyújtanak szolgáltatást és megoldásokat a nyomdai papírok területére, az irodai és digitális papírok területén, valamint a Sign and Screen anyagok területén a nyomdák, a papírfeldolgozással foglalkozó vállalkozások, kiadók, viszonteladók és a végfelhasználók részére.
 
Az Igepa Paper Hungary Kft-re jellemző magas szintű vevőkiszolgálás, széles körű termékismeret és szakértelem, gyors és rugalmas kiszállítás az ország egész területén. Jelentős támogatást nyújt a magyarországi vállalat számára a Németországban piacvezető Igepa csoport, amely mára már 24 országban kínál a nyomdaipar minden területén megoldást az ügyfeleinek.
 
Az Igepa group tagja 

picture_03.jpg  
Munkatársaink
 
Az Igepa Paper Hungary Kft-re jellemző magas szintű vevőkiszolgálás, széles körű termékismeret és szakértelem, gyors és rugalmas kiszállítás az ország egész területén.
 
Röviden: munkatársaink a legértékesebb kincsünk.raktar3.jpg  
Igepa Paper Hungary
forrásadatok 2013.
 
    - 4 milliárd forint árbevétel
    - 16.000 tonna éves forgalom
    - több mint 2000 vevő és partner
    - 30 munkatárs
    - 4000 paletta tárolási lehetőség
    - több mint 2.000 m2
    - közel 3000 cikkszám


targonca.jpg  
Raktár
 
2008 év végén az ország egyik legmodernebb logisztikai parkjában jelentős beruházással új, minden igényt kielégítő, korszerűbb logisztikai rendszerekkel működő raktárat nyitottunk, mely több mint 3200 paletta befogadására képes. 
 
Több mint 3000 megbízható cikkszám - mindenkor.  
picture_05.jpg  
Szolgáltatásaink

    - vevőszolgálat
    - szakmai tanácsadás
    - kiszállítás
    


termekmintak.jpg  
Termékeink

Az Igepa Paper Hungary munkatársai 4 területen nyújtanak szolgáltatást  és megoldásokat vállalkozások, feldolgozók, kiadók, viszonteladók és végfelhasználók részére:
 
    - Grafikai Papírok
    - Irodai Kommunikációs Papírok
    - Sign & Screen, azaz Reklámdekoráció
    - Csomagolóanyagok

Igepa együttműködés Európa szerte.
logisztika3.jpg  
Logisztika
 
Budapest teljes területén saját szállítójáművekkel, Magyarország teljes területén megbízott szállító cég által juttatjuk el a vevőinkhez a kívánt termékeket.