Az IGEPA Csoport
Az IGEPA cégcsoport az egyik vezető papír és reklámgrafikai alapanyagok nagykereskedője Európa 29 országában.  Nap, mint nap 3500 munkatársunk dolgozik azon, hogy minden stratégiai partnerünk  és 50 000 vevőnk elégedett legyen.  A csoport éves árbevétele 2,0 milliárd euró és több mint 2 millió tonnát értékesít.
 
Igepa group: A portré
 


 
Munkatársaink
 
Igepa cég képviselői napi kapcsolatban vannak a papírgyárakkal, nyomdákkal és partnereinkkel. A partnereink igényeinek alapos ismerete lehetővé teszi munkatársaink számára, hogy a gyártókkal közösen a vevőinkre szabott terméket és szolgáltatást tudjunk számukra nyújtani.  

Röviden, munkatársaink a legértékesebb kincsünk.

     


 
Erősségeink
 
Igepa csoport számokban 2013:
2,0 Milliárd Euro éves árbevétel
2,0 millió tonna éves forgalom
50.000 vevő
3.500 munkatárs
220.000 paletta raktárkapacitás
130.000 m2 raktárterület
400 szállítójármű
3.000 tonna napi forgalom
több mint 50.000 cikkszám (specifikáció)
 
A számok magukért beszélnek - Büszkék vagyunk arra, hogy ezt elértük.

     


 
Minőség
 
Több mint 50.000 specifikált termék és Igepa még mindig új, innovatív termékeket keres, hogy megfeleljen a folyamatosan változó vevői igényeknek.

Akármi legyen a különbség felületben vagy anyagban, egy valami biztosan változatlan marad: állandó minősége a termékeinknek.  

Minőséget szállítunk, amiben mindig megbízhat. 
 
 

 
Hűség

A csoport tagjai már több mint 50 éve sikeresen dolgoznak együtt. Üzleti sikereinket hosszútávú elkötelezettségnek és a partnereinkkel kialakított kölcsönös bizalomnak köszönhetjük. 

Bízzon bennünk, hogy olyan kapcsolatot építünk ami megmarad!
     


 
Kapcsolatok
 
29 országban vagyunk jelen és ez a szám folyamatosan növekszik egyre erősödő partnerkapcsolatokkal. A nemzetközi nevünk és méretünk lehetővé teszi, hogy megvalósítsunk újabbnál újabb kihívásokkal teli elképzeléseket, mialatt partnereink megbizonyosodhatnak arról, hogy képesek vagyunk a piacon végbemenő változásokra nemzetközi szinten reagálni. 


Europa szerte, Igepa partnerek dolgoznak együtt. 
 
 


 
Bizalom
 
Igepa páratlan termék kínálattal áll a vevők rendelkezésére, az optimális minőséget garantálva.  Saját márkáink a legjobb termékeket ajánlják minden kategóriában, ezáltal biztosítja hogy az IGEPA egy olyan márkanév legyen melyben megbízhatunk.  
IGEPA a legjobb minden márka között.