Szolgáltatások

 

Segítünk a választásban! 

 
  szolgaltatasok.jpg

Gyorsan és hatékonyan reagálni az ügyfelek és a potenciális ügyfelek érdeklődésére, megoldást kínálni egy kifejezetten bonyolult igényre, innovatívnak lenni, versenyképesnek lenni a költségek terén, integrálni az új termékeket, mintákat vagy próbatermékeket adni. Ezek mind olyan kihívások, melyek segítségével egy adott projekt elnyerhető. Az Igepa Paper Hungary ezért alakította ki szolgáltatásai palettáját, hogy segítségével gyorsabban és könnyebben találja meg az Ön ügyfelei különleges igényeinek leginkább megfelelő terméket a több ezer referenciatermékünk közül.

Telefonos ügyfélszolgálatunk gyorsan válaszol minden szakmai kérdésére. Ha esetleg Ön nem kapta meg a terméket, vagy bizonyos termékek károsodtak, mi megoldást találunk arra, hogy termékeit a lehető leghamarabb kiszállítsuk Önnek.

 

 

  

Termékminták

termekmintak3.jpgPróbálja ki, érintse meg, hasonlítsa össze!

Segítünk kiválasztani az igényeinek megfelelő anyagot különleges termékválasztékunkból! Nyomdai, irodai papírjainkból és a papír alapú csomagolóanyagainkból mintát ingyenesen biztosítunk. Hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon e-mailt az info@igepa.hu címre és a kért mintát az ön által megadott címre szállítjuk. 

 

 

Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat.jpg

Kétségtelen, hogy a válaszokat kínáló minőségi ügyfélszolgálat minden szolgáltatás elengedhetetlen része kell, hogy legyen. Mi tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön kérdéseire adott minél gyorsabb és pontosabb válaszok garantálják az optimális együttműködést.


Telefonszámunk: +36 42 508 111